fbpx Skip to content

Ginekološki Neinvazivni Tretmaji

LUX ESTETIKA KOPER & LJUBLJANA – MIRJE PREDSTAVLJA:

GINEKOLOŠKI NEINVAZIVNE ESTETSKI TRETMAJI

Težave »tam spodaj«, o katerih se govori premalo… ohlapna nožnica, uhajanje urina in zunanja podoba spolovilaso težave, ki po tihem motijo veliko žensk. V LUX Estetiki smo ponosni, da ponujamo edinstveno paleto nekirurških kozmetičnih tretmajev, namenjenih izboljšanju vaše kakovosti življenja in spodbujanju intimnega zadovoljstva. Naši vrhunski postopki so prilagojeni tako, da povečajo samozavest, pomladijo vaginalni predel in povečajo veselje do intimnosti.
 

V zadnjih letih je ginekologija doživela pravi razcvet na področju estetskih tretmajev. Potrebe po izboljšanju videza intimnih predelov in njihove funkcije povečujejo priljubljenost ginekoloških neinvazivnih estetskih tretmajev med ženskami.

Nujno je, da se pred odločitvijo katerega koli ginekološkega estetskega tretmaja, temeljito posvetujete z zdravnico, ki vam bo najbolje svetovala glede ustreznega postopka in vam pojasnila vsa tveganja in koristi. Prednost tehnologije je, da ni operativna in je neboleča.

 
 

Besede pacientov, ki se srečujejo z odvečno trdovratno maščobo

”Jaz imam tudi hormonske težave in kile ne gredo dol. Pa hodim na aerobiko in tečem 🙁 Se pa v vsem času tudi za gram nisem zredila…kar pomeni, da očitno prehranjujem se vredu. aghhh te kilce.”

”Treniraš in treniraš, maščoba pa ne gre dol!!”

”Če ženska pridobi odvečne kilograme po menopavzi, gredo ti odvečni kilogrami najpogosteje v trebuh.”

”Če se še tako trudim, mi nikakor ne uspe zmanjšati maščobo na podbradku! Izgledam, kot da bi imela dvojni obraz. Pa sploh nimam preveč kilogramov 🙁 ”

Naše storitve

Naš program obsega več tretmajev:
 

O-SHOT
Edinstven postopek, ki izboljša spolno zadovoljstvo žensk. Gre za enega izmed najbolj priljubljenih tretmajev. V predel okoli klitorisa vbrizgamo s proteini bogato plazmo (PRP), kar poveča občutljivost in zadovoljstvo med spolnimi odnosi ter intenzivnost orgazma. Ta naraven pristop omogoča ženskam vseh starosti, da se poglobijo v svojo senzualnost.

G-SHOT
Odkrijte novo območje užitka z našim edinstvenim postopkom G-Shot. Ta postopek vključuje injiciranje hialuronske kisline v točko znotraj vaginalne stene, ki je odgovorna za občutek užitka. Povečuje občutljivost točke G in posledično izboljša spolno zadovoljstvo. Posledica so večja vlažnost, hitrejše in lažje spolno vzburjenje ter bolj kvalitetno doseganje orgazma.

ZDRAVLJENJE S PLAZMO, BOGATO S TROMBOCITI
Rastni faktorji iz plazme, bogate s trombociti (PRP) skozi izgradnjo novih celic pospešujejo proces celjenja in pomlajevanje tkiv. Plazma bogata z trombociti se po centrifugiranju vbrizga na obolelo mesto katero zdravimo:

 • za regeneracijo sluznice in kožo zunanjega spolovila,
 • zmanjšuje suhost vagine in na ta način izboljšuje seksualno življenje pri ženski
 • pomaga tudi pri zdravljenju urinarne inkontinencije,
 • zaradi povečanja elastičnosti vagine, se zmanjšujejo bolečine pri spolnih odnosih predvsem pri ženskah v pomenopavzi.

POMLAJEVANJE IN IZBOLJŠANJE VOLUMNA VELIKIH SRAMNIH USTNIC
S staranjem se sramne ustnice spremenijo zaradi zmanjševanja elastičnosti kože, nosečnosti, poroda ali celo genetskih in hormonskih dejavnikov.

 • POMLAJEVANJE S POMOČJO RADIOFREKVENCE
  Ta postopek vključuje uporabo laserske tehnologije ali radiofrekvenčnih valov za obnovo in pomlajevanje sramnih ustnic. To pripomore k povečanju vaše samozavesti, saj terapija učinkovito obravnava inkontinenco, vaginalno suhost in povešeno kožo v vaginalnem predelu.
 • IZBOLJŠANJE VOLUMNA S HIAULORONSKO KISLINO
  Doživite transformacijo z našim edinstvenim postopkom vaginalne povečave s hialuronsko kislino, pogosto imenovanim “Labia Puffing”. Ta vključuje strokovno injiciranje polnil za zmanjšanje povešenosti in gubic, kar prinaša bolj mladosten in obnovljen videz.
 • OBNOVA Z NEVROTOKSINI
  Naši edinstveni postopki z nevrotoksini ponujajo enostavno rešitev za odstranjevanje gubic, podobno kot pri postopkih na obrazu. Dopolnite svojo pot vaginalne obnove s to izjemno možnostjo in si povrnite mladostno samozavest.

 

POMLAJEVANJE Z BOTULINOM (BOTOKSOM)
Botoks
se vedno bolj uporablja tudi v ginekologiji, tako za pomlajen izgled vagine, kot tudi za zdravljenje nekaterih težav, kot je na primer vaginizem (nenadno in močno krčenje mišic nožnice) atrofija nožnice (suhost nožnice) in inkontinenca (uhajanje urina). Botoks se vbrizga v mišično tkivo, kar omogoča sprostitev mišic in lajšanje simptomov med spolnim odnosom.

BELJENJE VELIKIH SRAMNIH USTNIC
Pri nekaterih ženskah zaradi povečanega izločanja estrogena spolovilo s starostjo postaja temnejše. Tudi brazilska depilacija lahko zaradi raztezanja kože na tem področju sčasoma pušča temno obarvano področje. Eden izmed manj znanih praks v ginekologiji je beljenje intimnega območja. Ta postopek se izvaja z uporabo kemičnih sredstev, ki zmanjšujejo pigmentacijo velikih sramnih ustnic in spodbujajo tudi epidermalne plasti.

S temi postopki ne rešujemo življenj, pomagamo pa izboljšati njihovo kakovost. Ženske so srečnejše in življenje je bolj polno užitkov.

DOBRO JE VEDETI…

Plazma, bogata s trombociti oz. PRP plazma

v koži pospeši procese regeneracije in rekonstrukcije. Pomlajevanje z lastno plazmo, bogato s trombociti, daje dolgotrajne rezultate zdravljenja in pomlajevanja.

Je naravna sestavina, ki povsem ustreza vašemu telesu. Trombocite poznamo po njihovi vlogi v strjevanju krvi, vendar trombociti vsebujejo več kot

100 različnih proteinov, ki imajo kot rastni faktorji pomembno vlogo v celjenju ran, poškodb ali v pomlajevanju tkiva in sluznic.

V zgodovini uporabe PRP plazme se z uporabo FDA odobrenih setov za pridobivanje lastne plazme, ni zgodila nobena negativna reakcija ob vbrizgavanju v katerikoli del telesa. Enaki seti se uporabljajo tudi v ortopediji za vbrizgavanje plazme v koleno z namenom regeneracije poškodovanega tkiva, za vbrizgavanje v obraz pri estetskih posegih.

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Je postopek boleč?

Posptek je popolnoma ne boleč. Uporabljamo tudi topične anestetike, da zmanjšamo morebitno nelagodje.

Kako dolgo traja obdobje okrevanja?

Obdobje okrevanja je odvisno od specifičnega postopka, vendar je na splošno relativno kratko. Večina strank se lahko vrne v svoje redne aktivnosti takoj, vključno s spolno.

Ali so rezultati trajni?

Rezultati so običajno dolgotrajni, vendar ne nujno trajni. Sčasoma naravni procesi staranja lahko vplivajo na rezultate. Morda bodo čez nekaj časa potrebni vzdrževalni postopki, da se ohrani koristi.

Ali obstajajo morebitni stranski učinki?

Čeprav so stranski učinki običajno minimalni, lahko vključujejo začasno rdečico, oteklino ali manjše nelagodje. Resni stranski učinki so redki.

Ali je postopek varen?

Da, naši postopki so varni, ker jih izvajajo usposobljeni strokovnjaki v kliničnem okolju. Naša ekipa je visoko usposobljena, postopki pa so podprti s študijami in kliničnimi preizkušanji.

Kdo je primeren kandidat za postopek?

Primerni kandidati se lahko razlikujejo glede na postopek. Na splošno so ljudje v dobrem zdravju s specifičnimi skrbmi glede izgleda ali funkcij genitalnega območja upravičeni. Pred posegom opravimo svetovanje, kjer temeljito ocenimo primernost.

Kakšni so stroški postopka?

Stroški so odvisni od specifičnega postopka in individualnih potreb. Med posvetom bomo zagotovili podroben izračun stroškov. Pomembno je omeniti, da ti postopki običajno niso zajeti s strani zavarovanja.

Kako hitro lahko pričakujem rezultate?

Rezultati se pokažejo v nekaj dneh ali tednih po postopku, izboljšave pa se lahko nadaljujejo več mesecev. Točen časovni okvir je odvisen od postopka.

Je zdravljenje zaupno?

Da, vaša zasebnost in zaupnost sta naši najpomembnejši vodili. Vaši osebni podatki in zdravljenje bodo ostali zaupni in varni.

Ali lahko združim več postopkov?

Kombinacija postopkov je mogoča in lahko zagotovi izboljšane rezultate. Med posvetom bomo razpravljali o izvedljivosti in potencialnih koristih združevanja postopkov.

Kakšna predhodna in pooperativna nega je zaželena?

Navodila za predhodno pripravo in pooperativno nego bodo zagotovljena med posvetom. Ta navodila so oblikovana tako, da zagotavljajo najboljše rezultate in zmanjšajo morebitna tveganja.

Kako izberem pravi postopek za svoje potrebe?

Da bi izbrali najprimernejši postopek, priporočamo, da se dogovorite za posvet z našimi izkušenimi strokovnjaki. Pomagali vam bodo pri izboru in odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

Smo ponosni člani svetovno priznane neprofitne organizacije IAAFA, ki združuje zdravnike iz celega sveta in si redno izmenjuje znanja, izkušnje in specifike na področju naprednih tehnologij estetike. V zdravstvu deluje že več kot 20 let s ciljem izboljšati in urediti oskrbo bolnikov.

ZA MOŠKE

P-SHOT® ali PRIAPUS SHOT®

Uspešen in hiter poseg za kakovostno ohranjanje in vzdrževanje moškega spolnega življenja. Poseg omogoča in pripomore k izboljšani spolni in erektilni funkciji.

Poseg tudi omogoča:

– povečanje velikosti penisa,

– občutljivosti penisa in

– zavira procesa staranja.

Po opravljenjen posegu so rezultati praktično takojšnji in dlje časa trajajoči.

Poseg uporablja lastno pacientovo krvno plazmo obogateno s trombociti.

Moški, omogočite sebi uspeh brez kirurškega zdravljenja in/ali zdravil. Omogočite sebi čvrsto in podaljšano erekcijo. Omogočite sebi tudi večanje obsega in velikosti penisa.

Terapija je hitra in praktično brez bolečin.

ZAKAJ IZBRATI LUX ESTETIKA?

Izkušeni strokovnjaki: Naša ekipa strokovnjakov na področju neinvazivne ginekološke estetike se zavzema za vaše udobje in varnost skozi ves postopek.

Napredne tehnike: Smo eni izmed vodilnih v kozmetičnih estetskih tehnikah, ki vam omogočajo najnovejše in najučinkovitejše rešitve.

Zasebnost in udobje: Razumemo pomen diskretnosti in sprostitve, zato naša klinika zagotavlja zasebno in varno okolje za terapije.

Prilagojena nega: Vsaka ženska je edinstvena in mi to razumemo. Naši postopki so prilagojeni vašim specifičnim potrebam in ciljem.

LUX ESTETIKA KOPER & LJUBLJANA – MIRJE PREDSTAVLJA:

Težave v spolnosti?

V naši ambulanti vam nudimo edinstveno priložnost za pregled in posvet s seksologom izr. prof. dr. Andrejem Starcem ter dr. Biljano Vasilevo, dr. med. spec.
 
 
 
 
 

CENIK GINEKOLOŠKE NEINVAZIVNE TRETMAJE

Storitev
Cena
Orgazem O-Shot
600 EUR
G-Shot
700 EUR
Pomlajevanje in izboljšanje volumna velikih sramnih ustnic
600 EUR
Pomlajevanje s botulinum (botoksom)
600 EUR
Zdravijenje s plazmo bogato s trombociti
400 EUR
Beljenje velikih sramnih ustnic
250 EUR
Za Moške – P-Shot
800 EUR

Obrazec za naročanje

1

ZA PREJEM POPUSTA VNESITE VAŠE KONTAKTNE PODATKE

NAROČANJE - NEINVAZIVNA GINEKOLOŠKA ESTETIKA

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.

View more
STRINJAM SE
ZAVRNI