fbpx Skip to content

Pomlajevanje z lastno plazmo

Pomlajevanje z lastno plazmo
Pomlajevanje z lastno plazmo
Pomlajevanje z lastno plazmo

LUX ESTETIKA KOPER IN LJUBLJANA PREDSTAVLJATA:

POMLAJEVANJE Z LASTNO PLAZMO BOGATO S TROMBOCITI (PRP: PLATELET-RICH PLASMA)

V zadnjih letih so zdravniki ugotovili, da ima telo sposobnost samozdravljenja. Plazemska terapija, bogata s trombociti, je oblika inovativne regenerativne medicine, ki lahko izkoristi te sposobnosti naravnega zdravljenja in poveča naravne rastne faktorje, ki jih vaše telo uporablja za zdravljenje tkiva. Pomlajevalni tretma z lastno plazmo opravi zdravnica z veljavno licenco za delo v Sloveniji. Tretma se opravi v zdravstveni ambulanti z najvišjimi kakovostnimi standardi (v kliničnem okolju).

Za prejem 10% popusta vnesite vaše kontaktne podatke

* Popust velja za enkratni obisk. Pri paketih 3X je popust že vključen.

Čudovita naravna koža s pomlajevalnim tretmajem z lastno plazmo (prp)

PRP pomlajevanje obraza je najnaprednejša metoda nege kože, ki izkorišča naravno moč našega telesa za samopomlajevanje. Pogosto se imenuje vampirska nega obraza, ker vključuje odvzem krvi. Naša kri je sestavljena iz štirih primarnih komponent: rdečih krvnih celic, belih krvnih celic, plazme in trombocitov. PRP plazmo se proizvaja iz lastne krvi. Ko pacientu odvzamemo vzorec krvi, se jo da v centrifugo, ki loči kri na njene številne sestavine. Plazmo, bogato s trombociti se nato daje pacientom z injekcijo.

Pomlajevalni tretma z lastno plazmo bogato s trombociti je idealna rešitev za vse, ki:

 1. Želite pomladiti kožo in ji vrniti vitalnost na naraven način,
 2. trpite zaradi brazgotin po aknah,
 3. imate na koži znake hiperpigmentacije,
 4. želite bolj napeto in čvrsto kožo,
 5. imate neenakomeren ten kože,
 6. niste pripravljeni na kirurški lifting obraza,
 7. imate suho kožo,
 8. občutite, da je vaša koža videti starejša, kot bi morala biti.

Ključne prednosti pomlajevanja z lastni plazmo prp v lux estetiki

Nege obraza so odlične navade za vašo kožo. Z njimi boste videti in se počutili osveženi, pomlajeni, srečni in zdravi. Pomlajevanje obraza s lastno plazmo PRP združuje vse prednosti tradicionalne nege obraza, hkrati pa dodaja nekaj novih inovativnih pristopov, ki omogočajo popolnoma naravno regeneracijo celic kože. Ta metoda je odlična rešitev tako za naravno pomlajevanje kože kot tudi za reševanje raznih kožnih nepravilnosti kot so posledice na koži po aknah, brazgotine, strije ipd.


Smo ponosni člani svetovno priznane neprofitne organizacije IAAFA, ki združuje zdravnike iz celega sveta in si redno izmenjuje znanja, izkušnje in specifike na področju naprednih tehnologij obrazne estetike. V zdravstvu deluje že več kot 20 let s ciljem izboljšati in urediti oskrbo bolnikov.

POMLAJEVANJE Z LASTNO PLAZMO V LUX ESTETIKI V KOPRU IN LJUBLJANI (BEŽIGRAD):

 • Pomladi kožo in ji vrne vitalnost na naraven način.
 • Poveča elastičnost, tonus in debelino kože.
 • Izboljša barvo kože in odpravi pigmentne nepravilnosti.
 • Pred tretmajem je vaša koža obraza nežno, a temeljito očiščena. To zagotavlja, da na vaši koži ni umazanije, prahu, cvetnega prahu, onesnaževal, ličil ali drugih pomanjkljivosti, ki bi lahko povzročile negativno reakcijo na zdravljenje.
 • Tretma trajav od 30 minut do 1 ure.
 • Relativno neboleč tretma (ob lokalnem anestetiku).
 • Takojšen rezultat – zateg kože viden takoj.
 • Po tretmaju ostanejo drobne pikice, ki izginejo v roku par dni.
 • Kontrola se opravi čez 2 tedna po tretmaju.
 • Opravi ga zdravnica v zdravniški ambulanti.
 • Dolgotrajen rezultat (1-2 leta)
 • Pred tretmajem: nosite kremo za sončenje vsakič, ko greste ven, sedem dni pred zdravljenjem. 3 dni pred zdravljenjem popijte vsaj 2 litra vode na dan.
 • Na tretma: pridite brez ličil, vlažilnih krem ali drugih izdelkov za nego kože. Ne pozabite, da bo vaš obraz pred zdravljenjem očiščen.
Pomlajevanje z lastno plazmo

Povečana proizvodnja kolagena

Pri 25. letu se proizvodnja kolagena v našem telesu drastično zmanjša. Še naprej močno upada do konca našega življenja, razen če naredimo nekaj za spodbujanje njegove proizvodnje. Ne glede na to, ali smo prestrašeni zaradi drobnih gub, zmernih gub ali hudih gub ali imamo druge vidne težave s kožo, obstaja velika verjetnost, da pomlajevalni tretma z lastno plazmo izboljša kakovost kože s povečano proizvodnjo kolagena. Proizvodnja kolagena se stimulira, ko pride do poškodbe kožnih celic, ko majhne iglice prodrejo v zgornje plasti kože. Po PRP tretmaju boste opazili takojšnjo zategovanje kože.

Zmanjšane fine linije in gube

Linije in gube so med najpogostejšimi razlogi, zakaj ljudje iščejo pomlajevalni tretma PRP. S to metodo stare kožne celice se reciklirajo in nastanejo nove kožne celice, kolagen in elastin. Fine linije in gube so delno odpravljene, saj se vaša koža obraza naravno napne kot odziv na mikropoškodbe, ki nastanejo pri zdravljenju. Videz globljih gub je prav tako zmanjšan, saj so votla področja vašega obraza napolnjena.

Učinkovita metoda za odpravo posledic aken, strij, brazgotin..

Če imate brazgotine po aknah, kirurške brazgotine, brazgotine zaradi travmatičnih poškodb, strije, hiperpigmentacije in druge oblike slabega tonusa ali teksture kože, vam lahko metoda pomlajevanja z lastno plazmo PRP zelo pomaga. Rezultati izboljašne videza kože vas bodo presenetili že po nekaj dneh.

Dolgotrajni rezultati

Pomlajevalni tretma z lastno plazmo PRP ponovimo na vsake 1-2 leti. Da dosežemo želene rezultate, se priporočajo štiri tretmaji v razmaku od 4 do 8 tednov. Z mikroiglami, izboljšanimi s PRP, potrebujete le pet tretmajev, da drastično izboljšate videz keloidnih brazgotin. Brazgotine po aknah se lahko pozdravijo v dveh do štirih tretmajih.

Tretma je popolnoma naraven

V povrhnjico kože se pri tej metodi pomlajevanja injecira lastno plazmo s trombociti, ki se jo pridobi iz lastne krvi. Ker gre za popolnoma naravno sestavino, ki povsem ustreza našemu telesu, ni nobene nevarnosti, da bi jo naše telo zavrnilo in povzročilo alergično ali drugo imunsko reakcijo.

Vrnitev na delo in aktivnosti

Tretma traja od 30 min do 1 ure. Počutje po tretmaju je dobro in je vrnitev na delo lahko takojšnja. Po tretmaju z lastno plazmo ostanejo na obrazu drobne pikice zaradi vbodov z iglo, ki po so manj vidne kot pri microneedling tretmaju. Popolnoma izginejo v roku parih dneh.

Neboleča metoda pomlajevanja

Ko zdravnica razkuži vaš obraz, bo na mesto zdravljenja nanesla lokalni anestetik. Čeprav lahko čutite, da se zdravljenje izvaja, ne boste čutili bolečine ali neugodja. Popolnoma varno je, da vzamete aspirin pred ali po zdravljenju, da zmanjšate tveganje za morebitno bolečino po zdravljenju. Za pospeševanje celičnega pomlajevanja lahko tudi hladite z ledom mesto zdravljenja.

Poseg opravi zdravnica dr.

V LUX Esetiki opravi pomlajevalni tretma z lastno plazmo PRP zdravnica Biljana z veljavno licenco za delo v Sloveniji. Zdravnica opravi 2 tedna po tretmaju še kontrolo.

Nudimo brezplačni posvet in pregled

V naši ambulanti se posvetimo vsakemu pacientu posebej, saj razumemo, da imate še kakšno individualno vprašanje, na katerega nismo odgovorili. Vabljeni, da si rezervirati termin za osebni posvet na 05 902 17 40.

CENIK POMLAJEVANJA Z LASTNO PLAZMO PRP

Področje tretmaja
Cena za enkratni obisk
Cena za paket 3X obiski
Pomlajevanje z lastno plazmo PRP
450 EUR (cel obraz)
1125 EUR (cel obraz)
Eliksir mladosti Booster BASIC
 • 2 ml hialuronska kislina +
 • 5 ml serum (vitamini + antioksidanti + kolagen + Plant Stem Cells oz. rastlinske matične celice)
 • 400 EUR (cel obraz)
  1.000 EUR (cel obraz)
  Eliksir mladosti Booster ADVANCED:
 • Lastna plazma PRP +
 • 2 ml hialuronska kislina +
 • 5 ml serum (vitamini + antioksidanti + kolagen + Plant Stem Cells oz. rastlinske matične celice)
 • 680 EUR (cel obraz)
  1.680 EUR (cel obraz)
  Microneedling Serum
 • 5 ml serum (vitamini + antioksidanti + kolagen + Plant Stem Cells oz. rastlinske matične celice)
 • 200 EUR (cel obraz)
  500 EUR (cel obraz)

  Ker so vzroki patologije različni, jo je treba pred začetkom zdravljenja lekarnaena prepoznati, da bi kupili učinkovito poceni sredstvo za povečanje potence.

  Obrazec za naročanje

  1

  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.

  View more
  STRINJAM SE
  ZAVRNI