Očesna operacija je še vedno možna
Sporočamo vam, da na podlagi vaših odgovorov in očesni anamnezi niste popoln kandidat, vendar je očesna operacija še vedno možna.
Kaj pa zdaj?

Da bi vam lahko z gotovostjo potrdili, da ste primeren kandidat, moramo na naši kliniki opraviti dodatne preglede za celovitejšo oceno.

Vabimo vas na brezplačen posvet in razprave o najboljših možnostih za nego vaših oči. Kliknite na spodnji gumb in rezervirajte brezplačen termin za nadaljnje posvetovanje in oceno ter se obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja.

Se sprašujete ali je to res potrebno? Vas je strah operacije? Strah je odveč.

Pri nas je lasersko odpravo vida opravilo že več kot 2.443 ljudi…
Gre za zelo preprost in rutinski postopek, ki traja od nekaj sekund do le nekaj minut, odvisno od stopnje popravka, ki je potreben.

Največ časa namenimo pred pripravam in meritvam očesnih vrednosti. Sama operacija pa traja le nekaj sekund.

Napredni laser s hladnim žarkom naredi subtilne prilagoditve oblike površine vašega očesa (roženice), popravi njene drobne nepopolnosti in naredi vaš vid jasnejši in ostrejši. Pacienti so presenečeni nad tem, kako hitro okrevajo in s kakšno hitrostjo lahko uživajo življenje brez očal in kontaktnih leč.

Prijavite se na brezplačen posvet
Vabimo vas, da se naročite na brezplačen posvet, da se podrobno pogovorimo o zdravju vaših oči in odgovorimo na vsa vaša vprašanja ali pomisleke.
Posvet je popolnoma brezplačen.

V LUX okulistiki vam nudimo 30% na celovite predoperativne preglede.

Kot del naše zavezanosti vaši oskrbi vam z veseljem ponujamo 30 % popust na celovite predoperativne preglede, če se odločite za operacijo. Ti pregledi so bistveni za zagotovitev, da so vaše oči v najboljšem stanju za poseg, in za zmanjšanje morebitnih tveganj.

Obrnite se na našo kliniko, da se naročite na posvet in z veseljem vas bomo vodili skozi to transformativno potovanje do boljšega vida. Veselimo se, da vam lahko pomagamo in zagotovimo najvišjo raven oskrbe oči.

Kaj lahko pričakuješ po oddani prijavi?
Po prijavi na brezplačen posvet vas bomo kontaktirali prek telefona, da se dogovorimo za termin, ki vam najbolj ustreza.
Na dan termina bomo za vas opravili brezplačne individualne meritve. Tako boste z zagotovostjo vedeli ali ste primerni kandidat za lasersko odpravo dioptrije.
Na podlagi meritev vam bomo svetovali glede posega in vas o tem tudi izobrazili.
V zadnjem koraku pa je odločitev seveda vaša, če želite opraviti poseg in se enkrat za vselej znebiti očal ali kontaktnih leč

Tukaj preverite kaj pravijo naše stranke po laserski odpravi dioptrije