fbpx Skip to content

O Nas

Dobrodošli v najsodobnejšem oftalmološkem centru v Kopru

Smo sodoben zasebni očesni center, ki nudi samoplačniške specialistične storitve.

Visoko kakovostne storitve temeljijo na najsodobnejši tehnologiji in celovitem pristopu naših izkušenih očesnih zdravnikov.

Prednosti, ki jih nudimo vsem našim strankam

V naši očesni ambulanti izvajamo celovite okulistične preglede s katerimi odkrijemo več kot samo dioptrijo oči, odkrijemo tudi vse morebitne bolezni oči, ki se lahko pojavijo po 40-tem letu kot npr. glavkom, siva mrena, rimena pega ipd. in vam pomagamo z zdravljenjem, da lahko ohranite dober vid skozi vse življenje.

Lux Okulistika web images (5)

Najsodobnejša aparatura

Naša okulistična ambulanta je opremljena z najsodobnejšimi aparaturami, ki omogočajo hitro in učinkovito meritev in natančno diagnostiko.

Lux Okulistika web images (2)

Visoko usposobljena in izkušena zdravnica

Za seboj ima številne zadovoljne stranke. Redno se izobražuje na področju oftalmologije. Ima posluh za strankine težave in je vedno na razpolago za nudenje nasvetov po telefonu brezplačno. Stranke ji rečejo ‘prijazna zdravnica’.

Lux Okulistika web images (6)

Brezplačna telefonska konzultacija

Pokličite nas na tel. št. 05 902 17 40, če imate težave z očmi in kakršnekoli povezane težave kot so glavoboli, vrtoglavica ipd.

Brezplačno parkirišče pred ambulanto

Pred očesno ambulanto imajo vse naše stranke na razpolago kar 4 parkirna mesta popolnoma brezplačno.

Brez čakalnih vrst

V naši očesni kliniki pridete na vrsto takoj. Pokličite in se prepričajte.

Mnenja naših strank

”K zdravnici sem prišel za navaden predpis očal z dioptrijo. Po celovitem pregledu ozadja mojih oči je zdravnica ugotovila možgansko patologijo in me pod nujno poslala na nevrološki pregled in zdravljenje. Danes lahko rečem, da sem ohtranil moj vid in preprečil razvoj bolezni prav hvala zdravnici Biljani! ”
Strokovna in prijazna.
MATEJ, 22 let
”Pri zdravnici Biljani sem se zglasil na očesni pregled zaradi suhega očesa. Presenetila sta me njena strokovnost in takojšnja pravilna diagnoza zdravstvenega stanja. Zdravnica je naredila dodatne preiskave kot je slikanje očesnega ozadja, aplanacijsko merenje očesnega tlaka, gonioskopijo in mi diagnosticirala glaukom pravočasno. Predpisala mi je terapijo, da se zaustavi bolezen. Ta bolezen nima nobenih simptomov, dokler ni prepozno in takrat lahko pacient oslepi. Zelo sem zadovoljen. To so moje izkušnje.”
Zdravnica z veliko znanja in občutkom za paciente.
FRANKO, 69 let
”Pri zdravnici sem poiskala pomoč, ker sem videla sence v centralnem vidnem polju in imela popačeno sliko. Na razširjenemu oftalmoloskemu pregledu je zdravnica ugotovila sivo mreno in starostno degeneracijo rumene pege. Imela je zelo profesionalen in prijazen pristop. Pred operacijo in zdravljenjem si je vzela čas in mi prijazno razložila cel postopek. Res sem ji hvaležna.”
Prijazna, vzela si je čas zame.
MARIANA, 64 let

Obrazec za naročanje

1

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.

View more
STRINJAM SE
ZAVRNI