Staranje – je potovanje odkrivanja, modrosti in rasti. Postanemo modrejši in začnemo ceniti stvari, ki so v življenju resnično pomembne.

A priznajmo si, vsi želimo izgledati tako dobro, kot se počutimo od znotraj. Slaba stran? Tiste nadležne drobne linije in gube, ki se začnejo pojavljati z leti. Zaradi njih smo lahko videti starejši, utrujeni in ne ravno tako živahni, kot bi si želeli.

Na srečo lahko sodobni kozmetični tretmaji, kot sta botoks in polnila, delajo čudeže in zavrtijo čas nazaj ter vam dajo mladosten in osvežen videz.

In vemo, kaj si mislite – “Ali ne bo videti lažno ali pretirano?” Sploh ne. Kot licencirana medicinska klinika z bogatimi izkušnjami na tem področju se zavedamo pomembnosti doseganja rezultatov naravnega videza, ki poudarjajo vašo edinstveno lepoto.

V tej objavi se bomo poglobili v prednosti botoksa in polnil, kaj lahko pričakujete med zdravljenjem in kako dolgoročno ohraniti svoj nov mladosten videz. Zato se udobno namestite, sprostite in skupaj raziščimo vrelec mladosti.

Prednosti botoksa in polnil

Botoks in polnila lahko rešijo vrsto težav, od drobnih linij in gub do izgube volumna obraza. Tukaj je nekaj ključnih prednosti vsakega zdravljenja:

  • Botoks: Botoks je nevromodulator, ki deluje tako, da začasno sprosti mišice, ki povzročajo gube na obrazu. V večini primerov uporabljamo botoks za zdravljenje gub na namrščenem obrazu, gub na čelu in vraninih tačk, lahko pa ga uporabimo tudi za reševanje drugih težav, kot so obrnjena usta ali trakovi na vratu. Najboljši del? Vsak od tretmajev je hiter in skoraj neboleč, z rezultati, ki običajno trajajo do pet mesecev.
  • Polnila: Po drugi strani so polnila geli za injiciranje, ki obrazu dodajo volumen, zgladijo gube in poudarijo konture obraza. Največkrat jih uporabljamo za nego nazolabialnih gub (nasmehnih gub), marionetnih gub ter za polnjenje lic in ustnic. Polnila so na voljo v različnih formulacijah, od katerih je vsaka zasnovana za reševanje posebnih težav in traja do dve leti ali več.

Oba tretmaja sta minimalno invazivna postopka in ju je mogoče izvesti v nekaj minutah, zaradi česar sta priročni možnosti za zaposlene posameznike, ki želijo izgledati in se počutiti najbolje.

Kaj lahko pričakujete med zdravljenjem

Upoštevajte, da se boste pred kakršnimkoli posegom v LUX ESTETIKA z našimi strokovnimi zdravniki pogovorili o morebitnem strahu ali pričakovanju, ki ga imate.

To pomaga našim zdravnikom, da ocenijo, ali ste primeren kandidat za zdravljenje glede na vaše povezano stanje. Naša ekipa zdravnikov bo ocenila vaše pomisleke in priporočila načrt zdravljenja, ki bo prilagojen vašim posebnim potrebam.

Na dan obravnave opravimo poseg, ki običajno traja 10-15 minut. Poseg izvaja po najvišjih standardih kakovosti zdravnik z veljavno zdravniško licenco.

Obraz očistimo s fiziološko raztopino, označimo vbodne točke in vbrizgamo botoks v standardnih količinah. Uporabljamo najtanjšo iglo, tako da je injekcija praktično neboleča.

Rezultat je viden po cca. 7 dni, učinek pa v povprečju traja 5 mesecev. Takoj po posegu ostanejo zelo drobne lise, ki jih lahko prekrijemo s pudrom (max. 1-2 dni).

Ohranjanje vaših rezultatov

Po tretmaju si morate najprej čestitati za vaš čudovit nov videz!

Da bi zagotovili, da vam botoks in polnila še naprej zagotavljajo dolgotrajne koristi, smo zbrali nekaj najboljših nasvetov za ohranjanje rezultatov:

  • Upoštevajte naša navodila: po zdravljenju vam bo naša medicinska ekipa podala podrobna navodila o negi vaše kože in izogibanju kakršnim koli dejavnostim, ki bi lahko ogrozile vaše rezultate. Pomembno je, da natančno upoštevate ta navodila, da zagotovite optimalno celjenje in dolgotrajne koristi.
  • Ostanite hidrirani: Pitje veliko vode lahko pomaga ohranjati vašo kožo hidrirano, napeto in mladostnega videza. Prizadevajte si za vsaj 8-10 kozarcev vode na dan in razmislite o dodajanju vlažilnega seruma ali vlažilne kreme svoji rutini nege kože.
  • Zaščitite kožo pred soncem: Izpostavljenost UV-žarkom lahko pospeši proces staranja in povzroči poškodbe kože, zato je pomembno, da svojo kožo zaščitite pred temi škodljivimi žarki, tako da nosite zaščito pred soncem širokega spektra z zaščitnim faktorjem vsaj 30 in jo ponovno nanesete vsak dan. dve uri na prostem.
  • Razmislite o popravkih: Odvisno od vrste uporabljenega polnila se lahko popravki priporočajo vsakih šest do 12 mesecev, da ohranite rezultate. Naša medicinska ekipa lahko priporoči osebni načrt zdravljenja, ki temelji na vaših posebnih potrebah in ciljih.
  • Odpravite morebitne nove pomisleke: Ko se starate, se lahko pojavijo nova področja skrbi, ki jih je mogoče rešiti z botoksom in polnili. Pomembno je, da načrtujete redne preglede, da spremljate svoj napredek in obravnavate morebitne nove skrbi, ko se pojavijo.

Z upoštevanjem teh nasvetov in ohranjanjem zdravega življenjskega sloga lahko uživate v dolgotrajnih koristih zdravljenja z botoksom in polnili ter boste v prihodnjih letih izgledali in se počutili najboljše.

Načrtovali bomo tudi redne kontrolne preglede, da bomo spremljali vaš napredek in naredili vse potrebne prilagoditve.

Zavijanje

V LUX ESTETIKA smo ponosni na zagotavljanje tretmajev po najvišjih standardih kakovosti.

Če želite zgladiti drobne linije in gube ali izboljšati konture obraza, je naša izkušena medicinska ekipa tu, da vam pomaga doseči mladosten videz, ki si ga želite.

Ne zadovoljite se z nič manj kot z najvišjo kakovostjo oskrbe – rezervirajte svoj termin še danes in dovolite nam, da vam pomagamo izgledati in se počutiti najbolje!

Pišite nam še danes, da se dogovorite za brezplačen posvet z 20% POPUSTA na vaš prvi obisk in naredite prvi korak do lepšega in samozavestnejšega sebe.

Recommended Posts