Ste utrujeni videti utrujeni? Se vam zdi, da se nenehno ličite, da bi prikrili podočnjake in povešene veke?

Zavedamo se, kako frustrirajoče je lahko, če se vaš videz ne ujema s tem, kako se počutite v notranjosti. Navsezadnje oči nikoli ne lažejo! To ne velja le za naše občutke, ampak tudi za našo starost.

Ko se staramo, naša koža izgublja elastičnost, med prvimi pa trpi nežna koža okoli oči, kar lahko privede do povešenih vek, vrečk pod očmi in drugih estetskih težav, zaradi katerih smo videti starejši in utrujeni. .

Zdaj pa si predstavljajte, da se vsak dan zbudite s svetlimi, odprtimi očmi, zaradi katerih izgledate in se počutite najbolje. Z blefaroplazmo lahko te sanje postanejo resničnost!

Svoje oči lahko pomladite in pridobite bolj mladosten videz brez operacije! Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kako.

Prednosti Blefaroplazme

Predstavljajte si, da imate moč pomladiti svojo kožo in izbrisati leta s svojega videza, ne da bi morali iti pod nož!

Predstavljamo blefaroplazmo – revolucionarno nekirurško blefaroplastiko, poznano tudi kot »zdravljenje z lastno plazmo«.

To patentirano zdravljenje vključuje uporabo specializirane naprave za natančno točkovno poškodbo površinskih plasti vaše kože.

Ko se vaša koža v naslednjih tednih in mesecih celi, se zgodi čarovnija: nastane nov kolagen, kar ima za posledico bolj napeto, gladko in mladostno kožo.

Blefaroplazma ponuja vrsto prednosti za tiste, ki želijo izboljšati videz svojih oči. Ne glede na to, ali želite odpraviti povešene zgornje veke, zabuhle vrečke pod očmi ali oboje, lahko naši strokovnjaki z licenco prilagodijo postopek vašim edinstvenim potrebam.

Rezultati blefaroplazme niso le estetski – lahko vodijo do jasnejšega vidnega polja in svetlejšega vida, zaradi česar so vsakodnevne dejavnosti, kot sta vožnja ali branje, lažje in prijetnejše.

In najboljši del? Rezultati so dolgotrajni, tako da lahko v prihodnjih letih uživate v poživljenih očeh in videzu. S svetlimi, odprtimi očmi, ki ustrezajo vašemu notranjemu počutju, se lahko počutite samozavestni in pomlajeni!

Komu je blefaroplazma namenjena in kaj pričakovati?

Če razmišljate o blefaroplazmi, se morda sprašujete, ali je ta postopek za vas.

Med vašim začetnim posvetom bo naša zdravniška ekipa z licenco ocenila vaše individualne potrebe in se z vami pogovorila o podrobnostih postopka, da boste lahko samozavestni in obveščeni.

Ta inovativna nega je kot nalašč za vse starejše od 40 let, ki se želijo posloviti od povešenih vek in doseči bolj svež videz.

To pa še ni vse – blefaroplazma je zelo učinkovita tudi pri brisanju neuglednih gub okoli ust, dekolteja in vratu ter odpravljanju ksantelazm (maščobnih blazinic okrog oči), lentiga, bradavic, fibromov, brazgotin in strij.

Kaj pričakovati od posega z blefaroplazmo?

Tukaj ste zaradi preprostega, a učinkovitega zdravljenja. Pred posegom vas prosimo, da odstranite vsa ličila, da se pripravite na preobrazbo, ki vas čaka.

Na mesto posega se nanese krema z lokalnim anestetikom, tako da med posegom ne bo bolečin.

Ko se uležete, zdravnik začne postopek in v samo tridesetih minutah je končan! Terapija je relativno neboleča, zahvaljujoč lokalni anesteziji. In rezultat?

Takoj je! Vaša koža je bolj napeta, leta pa kot da se topijo. Razliko lahko vidite takoj in je neverjetna.

Po tretmaju opazite majhne pikice, ki so znak posega. Ampak ni razloga za skrb. Po nekaj dneh jih lahko prekrijete s pudrom, kraste pa bodo odpadle same.

In ko bodo, bo vaša koža videti sveža in napeta, kot bi bila pomlajena.

Postopek okrevanja traja do sedem dni in v tem času morate biti previdni. Toda kontrola se opravi dva tedna po zdravljenju in zdravnik zagotovi, da je vse v redu.

Toda najboljši del? Rezultat traja tri do štiri leta. Tako je, ni vam treba skrbeti, da bodo učinki prezgodaj izginili.

Seveda se je treba izogibati sončnim žarkom in uporabljati ustrezno zaščito, a to je majhna cena za mladosten videz kože.

Na koncu vam zdravnik pred odhodom posreduje podrobna navodila, kaj storiti po zdravljenju. Bistveno je, da jih upoštevate, da zagotovite najboljše možne rezultate.

Zaključek

Skratka, blefaroplazma je varen in učinkovit kozmetični postopek, ki vam lahko pomaga oživiti predel okoli oči in povečati vašo samozavest.

S prilagojenimi svetovanji, skrbno pozornostjo do detajlov med posegom in celovito nego po posegu je naša ekipa predana zagotavljanju vašega udobja in zadovoljstva skozi celoten proces.

Naj vas starajoče se oči ne zadržujejo več. Z blefaroplazmo v naši ambulanti naredite prvi korak k povrnitvi mladostnega videza in jasnega vida.

Kontaktirajte nas še danes in se dogovorite za svetovanje s 50 eur popusta na prvi obisk in naredite prvi korak do lepšega, samozavestnejšega sebe.

Recommended Posts